Az elmúlt években megrendelőink gyakran kérdeztek tőlünk. A leghasznosabbakat és a leggyakoribbakat gyűjtöttük egy csokorba!

Milyen ajándékot kapnak a gyerekek?
Emléklapot, dedikált fotót a Mikulásról, és hagyományos ajándékcsomagot. Természetesen arra is van lehetőség, hogy a szülők által készített meglepetéseket is a Mikulás adja át. Ezt jelezni kell a megrendelő űrlapon.

Milyen ruhában jön a Mikulás?
A Mikulásvilág jelmeztára évről évre bővül. Van klasszikus, hosszú kabátunk, köpenyünk (európai), de piros hosszú nadrág, csípőig érő, rövidebb kabát (amerikai) is. Ha ragaszkodsz valamelyikhez, jelezd felénk!

A látogatásra több gyerek is jöhet?
Sőt, annál hangulatosabb lesz a jeles esemény, és az áron is többen osztozkodtok. Szedd össze a barátokat, hívd át a szomszédot is. Felár nélkül 6 gyereket ajándékoz meg a Mikulás. A csomagokért viszont fizetni kell. Az alapár egy csomagot tartalmaz.

Amikor a Mikulás házhoz jön, mit csinál?
Mindenekelőtt próbál vidám, fesztelen hangulatot teremteni. Beszélget a gyerekekkel, mindenkiről elmondja, amit tud, vicces megjegyzésekkel hívja fel a figyelmet, hogy a jövőben még jobban viselkedjenek. Továbbá beszélget, játszik a kicsikkel, verset, mesét mond, megénekelteti az aprónépet.

Kaphatok-e valamilyen kedvezményt?
Figyeld folyamatosan akcióinkat! Az aktualitásokat weboldalunkon, Facebook oldalunkon is megtaláljátok, továbbá nagy kuponoldalon is jelen leszünk. November 15-ig a rendelés árából 25 százalék kedvezményt biztosítunk.

Mi van, ha nem vagyok elégedett a Mikulással?
Reméljük, erre nem kerül sor, hisz Mikulásaink már most gyakorolnak, tanulnak, hogy a lehető legprofibbak legyenek. Ha mégis elégedetlen leszel Mikulásunkkal, és írásban megindokolod, visszafizetjük számodra a látogatás árát.

Budapesten kívül is igénybe vehető a szolgáltatás?
A fővároson kívül Budaörsre, Érdre, Törökbálintra nem kell kiszállási díjat fizetni. Egyeztetés esetén máshova is vállalunk látogatást. Erről telefonon vagy e-mailben adunk részletesebb felvilágosítást.

Mi van, ha a december 5-i, 6-i időpontok hamar elfogynak?
Elmondhatod gyermekednek, hogy az idén jelezte a Mikulás, hozzátok előbb vagy később érkezik. Neki az élmény ugyanakkora lesz, mintha a december 6-án menne.

 Cégekhez is elmegy a Mikulás?
Természetesen. Weboldalunkon elkülönítettük a céges és a családi látogatásokat.