Ez aztán a bombameglepetés!

A Mikulás házhoz megy … a felnőttekhez is

Szeretnéd, ha az idei ünnep tényleg feledhetetlen lenne kedvesed, barátod, barátnőd, kollégád számára? Ha napokig csak ez lenne a téma?

Hívd el hozzá a Mikulást!

Képzel el a következő helyzetet!

A csodára már nem számító felnőtt napi teendőit végzi, mos, gyerekekkel foglalkozik, barátaival épp a tegnapi focimeccset tárgyalja ki. Megszólal a csengő, és a Mikulás ott áll az ajtóban botjára támaszkodva, hátán a puttonya, benne pedig az ajándékok. Szeretted pedig meg sem tud szólalni a meglepetéstől.

De ez még mind semmi!

Látod magad előtt, milyenné válik az arca, amikor a Mikulás felsorolja jó és rossz tulajdonágait, JÓSÁG vagy ROSSZASÁG bizonyítványt kap? Ez természetesen a megrendelő „súgása” alapján. Nem maradhatnak el az intelmek, és az ajándékozott megénekeltetése sem.

Mikulásaink már rutinosak, ha felnőtthöz hívják őket. Jártak cégeknél, baráti társaságoknál, palacsintapartin, hokicsapatnál, válogatott focistánál is.
Ezek a találkozások eddig rengeteg mosolyt csaltak az arcokra. Persze a Mikulás nem zökken ki a szerepéből, végig a legkomolyabban teszi a dolgát, akkor is, ha körülötte mindenki fetreng a nevetéstől.

Ugye Te is tudod, kihez hívod meg idén a Mikulást?!

Minél többen vagytok, annál nagyobb buli vár Rátok! Szedd össze a barátaidat, és hívd a Mikulást. Így ráadásul a költség is többfelé oszlik.

És hogy a feledhetetlen móka mennyibe kerül?

21900 Ft-ért rendelheted felnőttekhez a Mikulást!

Csak töltsd ki a megrendelőt!

Rendeléshez szükséges alapinformációk

 

Adatok megerősítése

Ha elakadnál, szívesen segítünk! A Mikulás email címe: hello@mikulasvilag.hu, vagy hívj: 06-30-4359841-es telefonszámon!