Ho-ho-ho!!! Itt a Mikukásrezidencia, a Mikulás pedig alig várja, hogy végre személyesen beszélgessen csemetéddel!


Tedd varázslatos élménnyé számára az ünnepet! A COVID sem foghat ki a Mikuláson, új lehetőségeket teremtünk a találkozásra!

Gyerekként mindannyian arról álmodoztunk, hogy egyszer tetten érjük a Mikulást, amikor ajándékokat csempész a csizmánkba. Esetleg a kéményen keresztül érkezik, a kandallóban ropog a tűz, megeszi a számára kikészített sütiket, elkortyolja a forró csokit, majd felugrik a rénszarvasok által húzott nagy, vörös szánjára, hogy folytassa tovább az útját, és ajándékokat vigyen a világ összes gyermekének. Ha idén a koronavírus-járvány miatt nem is tud személyesen ellátogatni az otthonodba, örvendeztesd meg gyermekedet egy káprázatos levéllel, esetleg egy személyes üzenettel, vagy videóbeszélgetéssel, amikor csak rá figyel, meghallgatja kéréseit.

Szolgáltatások, amik garantáltan vírusmentesek!

Csengettyű csomag levéllel

Mikulás egész évben figyeli, hogy ki volt igazán jó gyerek. A Manók pedig segítenek neki, hogy aki megérdemli, az levélben is dicséretet és néhány kedves, biztató szót kapjon tőle. Egy meseszép papírra írt levélnek minden gyerkőc örül. Hát még a mellé küldött ajándékoknak. 
A csomag tartalma:
Személyre szóló levél az általad választott levélpapíron piros borítékban, a Mikulás pecsétjével, letölthető ünnepi foglalkoztató.
Ár: 2.900 Ft postaköltséggel

Száncsengő csomag levéllel, meglepetésekkel
Gyermeked megkapja mindazt, ami a Csengettyű csomagba szerepel, letölthető Mikulás foglalkoztató csomagot és igazi, általános VIDEÓÜZENETET és egy mesét magától a Mikulástól.
Ár: 3.990 Ft postaköltséggel


Északi sark csomag – élő videóbeszélgetés a Mikulással 15 percben
(Lehetséges időpontok: december 1-től december 12-ig, illetve december 20-26-ig)
December elején az egész világ a várakozás lázában ég. Bár a Mikulás a COVID miatt otthon kell, hogy maradjon, dolgozószobájából a világ minden gyermekével képes kapcsolatba lépni. Csemetéd is beleshet hozzá. Megnézheti a csodásan feldíszített műhelyét, ahol szorgoskodó manók segítenek neki, krampuszok hátráltatják néha. Az asztalán forró csoki gőzölög, és nagy kedvence, a csokis keksz sem hiányozhat. A beszélgetésben több testvér, sőt az egész család részt vehet. Az időpontokat foglald le már most, hisz a Mikulás naptára hamar betelik.
A beszélgetéshez garantáltan vírusmentes linket legkésőbb a hívás előtti órában küldjük ki. 
A beszélgetés mellé letölthető Jóság oklevéllel és ünnepi foglalkoztató csomaggal is kedveskedünk gyermekednek.
Ár: 11. 990 Ft

Hogy zajlik a rendelés?

Olvasd el csomagajánlatainkat, válaszd ki a számodra leginkább kedvezőt, küldd el az űrlapot.

Minden rendelést 24 órán belül visszaigazolunk.
A leveleket november 30-án postázzuk, gyermeked a postaládában találhatja meg a meglepetést! Rendeléseket november 25-ig van lehetőségünk fogadni.

A videóüzeneteket december első napjaiban a megadott linken tölthetitek le, és bármikor lejátszhatjátok gyermekednek.

Az élő beszélgetések többnyire ZOOM-on keresztül zajlanak, időben 15 percig tartanak, előre lefoglalt és visszajelzett időpontban.

Töltsd ki az űrlapot!

Szükséges alapinformációk

 

Adatok megerősítése

Amennyiben a rendelés során elakadsz, vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

A Mikulás e-mail címe: hello@mikulasvilag.hu
A Mikulásvilág telefonszáma +36-30-435-9841