A koronavírus-járvány miatt a nagyobb rendezvények egy része elmarad, ám a COVID nem akadályozhatja
meg a Mikulást abban, hogy ne találkozzon a gyerekekkel. Profi, tapasztalt Mikulásaink más csatornákon ugyan, de megörvendeztetik a kicsiket. December első napjaiban lepje meg munkatársait és a gyermekeiket az igazi csodával, varázsolja otthonukba a Mikulást!

Online műsor a Mikulással és a Manóval

A kicsik a neten keresztül beleshetnek a Mikulás rezidenciájába. Megnézhetik a csodásan feldíszített műhelyét, ahol szorgoskodó manók segítenek neki. Az asztalán forró csoki gőzölög, és nagy kedvence, a csokis keksz sem hiányozhat. A program a hagyományos mikulásműsort követi – közös énekléssel, a Mikulás meséjével, intelmekkel, akár személyre szólóan, versekkel, interaktív játékokkal. A céggel megbeszélt kommunikációs csatornán zajlik a műsor. A csomag ingyenesen letölthető ünnepi foglalkoztatókat, JÓSÁG oklevelet is tartalmaz.
Ára: 34. 9000 Ft kb. 45 perc Mikulás+Manó

Mikulás TV –felvétel

Szépen berendezett, ünnepi stúdióban, előre felvett program, játékkal, mesével,zenével, a Manóval és a Mikulással. Néhány ötlet: Mikulás-kvíz, BINGO, papírszínház, kérdezz-felelek, rejtvények, kézműves foglalkozás a Manóval,
családi fejtörők, játékok.
Ár: egyedi, az elképzeléstől, időtartamtól függően

Videóüzenet a Mikulástól

Néhány személyes gondolat és a Mikulás meséje biztos, hogy minden gyermeket boldoggá tesz. A felvételeket csodásan berendezett műteremben készítjük. A csomag ingyenesen letölthető foglalkoztatókat, JÓSÁG oklevelet is tartalmaz.
Ár: egyedi, üzenetek számától függően

Levél a Mikulástól

Melyik gyerek ne örülne, ha személyre szóló levelet kapna a Mikulástól! Cégek is szívesen rendelnek dolgozóik csemetéjének bájos levelet.
Nagyobb mennyiség esetén egyedi árat adunk!

További információ:

E-mail: hello@mikulasvilag.hu

Telefon: 06-30-4359841