A Mikulás hűséges társa, a rénszarvas nélkül elképzelhetetlen a december 6-i ünnep. A kedves állat alakja rengeteg helyen visszaköszön. Íme néhány ötlet, hogyan csempészzük lakásunkba.

kültéri rénszarvas dekoráció
Fényt! Fényt! Fényt! A sötét őszi-téli hónapokban kertünkben, nagyobb teraszunkon is helyet kaphatnak a fényforrások. Ezek  hatására vidámabban léphetsz otthonodba. A rénszarvasfigura az egyik legkedveltebb a decemberi ünnepek táján. Arra feltétlenül vigyázz, hogy a fényfüzéreket megbízható helyen vásárold!

dekor a '60-as évekből

Régi időket idézhetünk ezzel a vintage dekorációval. A Mikulás rénszarvasaival és szánjával egészen az ’50-es, ’60-as évekig repít vissza. Nézz körül, szinte biztos, hogy találsz egy ehhez hasonló díszt szüleid, nagyszüleid padlásán, szekrényeiben.

asztaldekor

Ez a rénszarvas tuti, hogy bearanyozza az ünnepi asztalt. Tökéletes dekoráció egész télen.

rénszarvas párna
Különösen ajánljuk a rénszarvasos díszpárnákat gyerek- és hálószobákba. Egy egyszínű párnára akár Te is varrhatsz édes figurát sablon segítségével.
rénszarvasszappan

Fürdőszobába is csempéssz egy kis ünnepi hangulatot! A rénszarvas folyékony szappanban úszkál.  Kiváló ötlet, ha szerzel egy öblös üveget, megtöltöd szappannal, és olyan anyagból készült rénszarvast teszel bele, ami bírja a nedvességet.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .