Hamarosan itt az ideje, hogy a kicsik megírják kívánságaikat az őszszakállúnak. Az elmúlt években rengeteg vicces írás és kérés született. Ezekből szemezgetünk.

– Kedves Mikulás bácsi! Remélem, szerencsésen el tudod hozni az ajándékokat, mert a szánod nem olyan jó és biztonságos, mint apukám autója.
(Krisztián, 5 éves)

– Lennél olyan kedves, hogy az idén a hóról sem feledkezel meg?
(Laura, 6 éves)

– Remélem, a tavaly nálunk hagyott szemüvegét tudta pótolni a Mikulás bácsi, így idén is el tudja olvasni a kívánságaimat.
(Léna, 5 éves)

– Milyen típusú üzemanyagot használ a szánkójához? Legyen bármi is, remélem, nem hagyja ki a házunkat!  Ha mégis lerobbanna a szán, hívja apukámat!
(Viki, 10 éves)

– Decemberben már nagyon hideg van. Ne feledje el a rénszarvasait jól felöltöztetni (kesztyű, sapka). Anyukám azzal ijesztget, ha megfáznak, nem jutnak el hozzám az ajándékokkal.
(Dia, 8 éves)

– Egész évben azt mondták a szüleim az öcsémnek, hogy nem kap ajándékot a Mikulástól, mert nagyon rossz. Nem kaphatom meg az övét is?
(Ábris, 7 éves)

– Bármit hozol nekem, örülni fogok. A legfontosabb, hogy anya és apa szeret engem. Már úgy várlak!
(Dorisz, 6 éves)

– Mikulás bácsi, Amerikában miért a kéményen mászol be? Ilyenkor nem ég el a ruhád? Nálunk sokkal könnyebb dolgod van, mert mi az ablakba tesszük a csizmákat.
(Kati, 9 éves)

– Te tényleg látod, hogy mikor alszunk? Vagy direkt megvárod? Miért nem lehet, hogy akkor add oda az ajándékokat, amikor tudunk személyesen is találkozni?
(Fruzsi, 6 éves)

– Én már sokszor találkoztam veled. Miért van az, hogy a plázákban, az utcán és otthon is máshogy nézel ki? Őszintén, hány van belőled, Mikulás bácsi?
(Iza, 6 éves)

Kérdezz TE is a Mikulástól, írj neki levelet!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .